close
Niniejsza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania Strony, prowadzenia odpowiednich statystyk, a także zapamiętywania preferencji i personalizowania strony w zakresie wyświetlanych treści. Poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej można wyrazić zgodę na zapisywanie plików cookies lub je zablokować. Kontynuując przeglądanie tej strony internetowej bez zmiany ustawień plików cookies w Twoim urządzeniu, wyrażasz zgodę na ich zapisywanie. Dowiedz się więcej o plikach cookies

XXI edycja konkursu Wojewódzkiego Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów


Serdecznie zapraszamy do udziału w XXI edycji konkursu Wojewódzkiego „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów”.

Data i miejsce: 16 lipca 2022 r., Kiszkowo (powiat gnieźnieński)

Konkurs odbędzie się w dwóch kategoriach:

 

Na najlepszy regionalny produkt żywnościowy

 

Warunkiem udziału w konkursie jest przesłanie do 22 czerwca 2022 r. wypełnionej i podpisanej własnoręcznie karty zgłoszenia :

w formie papierowej na adres:

Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego
Departament Rolnictwa i Rozwoju Wsi

al. Niepodległości 34

61-714 Poznań
z dopiskiem „konkurs NKD 2022 - produkt"

lub e-mailem na adres: dr.

 

Na najlepszą potrawę regionalną

Warunkiem udziału w konkursie jest przesłanie do 22 czerwca 2022 r. wypełnionej i podpisanej własnoręcznie karty zgłoszenia :

w formie papierowej na adres:

Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego
Departament Rolnictwa i Rozwoju Wsi
al. Niepodległości 34
61-714 Poznań
z dopiskiem „konkurs NKD 2022 - potrawa”

lub e-mailem na adres: dr.

 

Szczegóły dotyczące konkursu oraz regulamin i karty zgłoszeniowe znajdą Państwo pod linkiem:

Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego w Poznaniu (umww.pl)

 


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIFeyv0OWVVsj_YQJGNuX_G0lcltvg7GAOKahKPeM_RlccMA/viewform?c=0&w=1
Nasz profil na Facebook
Notecki Szlak turystyczny