close
Niniejsza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania Strony, prowadzenia odpowiednich statystyk, a także zapamiętywania preferencji i personalizowania strony w zakresie wyświetlanych treści. Poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej można wyrazić zgodę na zapisywanie plików cookies lub je zablokować. Kontynuując przeglądanie tej strony internetowej bez zmiany ustawień plików cookies w Twoim urządzeniu, wyrażasz zgodę na ich zapisywanie. Dowiedz się więcej o plikach cookies

Wyjazd studyjny 11-12.03.2022


Projekt współpracy „Kulinarno-owocowa promocja regionu” rozpoczęliśmy od wyjazdu do  Połajewa,gdzie odbyło się dwudniowe szkolenie dla sadowników  i restauratorów.

Szkolenie odbyło się w dniach 11-12.03.2022r. w Restauracji Gorzelnia 505. Tematyka to ” Praktyczne rozwiązania dotyczące współpracy-sieciowania podmiotów na szlaku turystycznym, owocowym - Sandomierskim Szlaku Jabłkowym."

Główny cel projektu to: promocja owocowego dziedzictwa kulinarnego obszarów partnerskich LSR poprzez organizację działań edukacyjnych na rzecz sadowników, przedstawicieli LGD oraz przedstawicieli podmiotów gastronomicznych, wydanie publikacji oraz realizację kampanii promocyjnych.

Projekt realizowany jest przy współpracy z LGD „Trakt Piastów” oraz Czarnkowsko-Trzcianecka Lokalna Grupa Działania.

..

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIFeyv0OWVVsj_YQJGNuX_G0lcltvg7GAOKahKPeM_RlccMA/viewform?c=0&w=1
Nasz profil na Facebook
Notecki Szlak turystyczny