close
Niniejsza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania Strony, prowadzenia odpowiednich statystyk, a także zapamiętywania preferencji i personalizowania strony w zakresie wyświetlanych treści. Poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej można wyrazić zgodę na zapisywanie plików cookies lub je zablokować. Kontynuując przeglądanie tej strony internetowej bez zmiany ustawień plików cookies w Twoim urządzeniu, wyrażasz zgodę na ich zapisywanie. Dowiedz się więcej o plikach cookies


Produkty lokalne Krajny szansą na biznes - zjazd I


W miniony weekend odbyły się pierwsze warsztaty dla dorosłych pn. „Produkty lokalne Krajny szansą na biznes”, które odbyły się w hotelu Cieszymir.
Był to pierwszy z czterech zjazdów dla dorosłych planujących uruchomienie działalności gastronomicznej/cateringowej.
Dwudniowy zjazd obejmował:
1. Wykład wprowadzający w tematykę następujących zagadnień:

- Kiedy zachodzi potrzeba zarejestrowania działalności gospodarczej? 
- Przepisy sanitarno–epidemiologiczne w działalności gastronomicznej i cateringowej. 
- Działanie 19.2 PROW 2014 – 2020 jako źródło finansowania działalności gastronomicznej/cateringowej.

.

2. Warsztaty „Zasady organizacji imprez okolicznościowych oraz dekoracje stołów i pomieszczeń”:
- Zasady kompletowania zastawy stołowej. Przygotowanie i nakrycie stołu.
- Zasady organizacji imprez okolicznościowych.
- ABC obsługi kelnerskiej.
- Nauka układania serwetek.
- Typy kompozycji florystycznych na różne okazje.

.

Wszystkim uczestniczkom za udział dziękujemy.

Zjazd II już w najbliższy weekend tj. 01.06. - 02.06.2018 r. w Więcborku

 

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIFeyv0OWVVsj_YQJGNuX_G0lcltvg7GAOKahKPeM_RlccMA/viewform?c=0&w=1
Nasz profil na Facebook
Notecki Szlak turystyczny